29 August 2011

Double Miracles


Ingat lagi entry Miracles aku dulu..??
Alhamdulillah semua dah selesai...tapi kita hanya merancang,yang tentukan hanya Dia...
tapi ak hadapi penuh lapang dada,yang pasti setiap yang berlaku ade hikmahNya
pengubat duka,lara aku,pembakar semngat aku terus berdiri gagah hanya Dia dan dah tentunya buku kesayangan aku,La Tahzan...

yang pada mulanya ceritera miracles aku agak kritikal dari aku sangkakan,tapi sebaliknya..hanya perlukan 'small operation'...(kaum hawa je tau kesan dia,kena jaga diri lebih demi masa depan)
nie sket tatapan detik2 gembira ak menanti masuk bilik operation...:)
penuh semangat...:)

tak lupa jugak family tercinta yang selalu disisi...

Haa...yang aku maksudkan Double Miracles tadi ialah my only Classic Love...hadir waktu aku dilanda badai,setia berdiri memberi semangat,sentiasa menemani dan sanggup berpenat lelah demi aku...semua sakit hilang bila lihat dia senyum...:)
(maaf kawan gua terjiwang sket...:P)


p/s: bole pulak kerajinan nie datang time nak dekat2 raya..keh3

14 comments:

  1. @Nabiel
    operation buang ketumbuhan sket...:)

    ReplyDelete
  2. hehehe..mek memang rajin...
    semua itu keajaiban dariNyer

    ReplyDelete
  3. eh!mcm same dgn kes sy je.tumbuhn tu kecik je kn?mcm guli saiz dia.tol x?

    ReplyDelete
  4. @IFA Athirah
    yup kecik je..tp confuse mcm taugeh je..ade la dlm 3ketul..huhu

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah dah semakin semuh.. ;)

    Kena lebih menjaga diri la lepas ni ok.. Bertuah juga sebab ada insan yang setia di sisi..

    ReplyDelete
  6. @YOUsoF
    ye..rasa bertuah sgt ade yg tersyg2 disisi...:)

    ReplyDelete
  7. 100% dah ok atau ada rawatan susulan lain? bagus la. keep it up ok.

    ReplyDelete