18 June 2011

Kerja Amal | Confuse ber'Drama Queen'

Ehem...As salam semua...lama sangat ak tinggal blog nih...nasib blog nie xtuntut 'fasakh' ngan aku...kehkehkeh...Macam biasa la alasan insan2 yang seumpama ak nih..bz ngan kerja..hehe
ehh..tapi aku betul la bz..bz sangat2..macam2 hal yg jadi..macam2 masalah nak kena settle..biasa la tu kan..baru la life namanya....
haa...korang ingat ag entry kerja amal aku..??nih la bukti2 ak join kerja amal tuh...tengok la muka aku yang xbrape nak ikhlas tuh...tapi plan kitorng nak curik tulang,nak terjun sungai xjadi sbb jauh disudut hati nak beramal...korang caye x...??tak caye kena caye gak la..:)
Dengan berbekal kan sepasang sarung tangan n plastik sampah + sarapan yang xsedap tapi terpaksa makan kami pon mulakan aktiviti....

'SELAMAT DATANG'

yeahh...get start...go...!!

cari sampah plastik gula-gula...XD

 tempat nih bersih sgt nak wt gotong royong pon...haishhh

seluar tu penuh cacing..demn

 crius ak nak muntah

muka ketat kena tngggu pokcik tu kutip sampah..ciss

 take 5 jap...:P

 kami kutip daun,bkn sampah..kah kah kah....

opss...sempat ag posing...:P

p/s: sorry gambo semua beso2 bkn nak poyo tp gmbar jd blur kalau kecik... :)

24 comments:

  1. i taw sape yg amik gambo nie. =p

    bagus2! wat amal.dpt pahala =)

    ReplyDelete
  2. ni macam banyak aktiviti bergambar dari gotong royong je ni. ehehe

    ReplyDelete
  3. @Bulan
    haha..tau xpe..rasa2 kurang sket kot pahala sbb i xikhlas ri2..huhu...:P

    ReplyDelete
  4. walaupn korg xikhlas wat keje amal, tp korng tetap bsemangat cari smpah...kikiki... maybe leh lah pahala ckit...kikiki

    ReplyDelete
  5. wahhh...kasut kita sama!.i love it.

    ReplyDelete
  6. @Ahmad Muhsin
    kah3...meme patut pon dr org tu snap picca je...huhu

    ReplyDelete
  7. @cOnfuSeME
    hahaha...pokcik mmg ada awal lg mls nak wat keje amal ni, 2 pasal buat2 snap picca smpai abis film..kikiki

    ReplyDelete
  8. kalau tak cun takde lar aku buat koleksi sampai 4-5 pasang..hihi.

    ReplyDelete
  9. @Ahmad Muhsin
    ele...koya je..pd hal sbb awek rmai...huh..

    ReplyDelete
  10. no hal..jadi awek aku dulu.haha...

    *shhh.gurau jer.

    ReplyDelete
  11. @ghost writer
    kah3...sama ke saiz...:P

    *mati aku kena kejor ngan awek ko...haha

    ReplyDelete
  12. nih yang rasa lain mcm jer nak jelaskan kedudukan status SINGLE aku nih..hihi

    kalau sama saiz,kita beli sepasang n then kongsi. :)

    ReplyDelete
  13. hahahah..
    ckin nampak gagah..hahaha

    ReplyDelete
  14. @ghost writer
    haha...poyo je...ttp xleh kongsi gak sbb saiz kasut laki n pompuan mn sama...kaki laki mcm gajah...kah3

    ReplyDelete
  15. @apik pehe
    kah3....koya la mu apik....tp ckin meme gagah pon kan...:P

    ReplyDelete
  16. rajin nya..
    bola la dtg umah iqa buat keje amal gak.
    hahaha

    ReplyDelete
  17. ok lah. korang bersihkan tmpt pembiakan nyamuk
    sihat dah penduduk kg mcm tu
    hehe

    ReplyDelete
  18. Gambar besar baru nampak keikhlasan dan ke'enjoy'an tu hehehe

    Ok jugak kot dapat pengalaman tengok cacing banyak².. ;D

    ReplyDelete
  19. @YOUsoF
    haha..mmg 'enjoy' sgt2....tp crius xlalu teman ngadap cacing tuh...hilang selera 2jam...keh3

    ReplyDelete