20 May 2011

Confuse & Kerja Amal

Cuti Sabtu Ahad la time nak rehat kan badan dah penat2 kerja kan....tapi aku esok pagi dah kena buat kerja amal pulak....Maaf la sebab ak memang tak ikhlas nak pegi...sebabnya kena paksa...benda amal mana boleh nak paksa2 orang kan..??
Jangan kata aku je,kawan2 aku pon terpaksa gak....sebab nya kami nie muka2 budak nakal kat ofis..tu yang kena list buat kerja2 amal...damn tul...!!
Tapi dah alang2 pegi kami ada la plan sendiri...hehe...nak enjoy!!hehehe....tempat tu dekat Ulu Pongson..dekat dengan sungai...so,boleh la mandi nanti....kikikiki....nanti aku update pulak gmbo2 kitorang berlakon wt kerja amal ngan gmbo kitorang bersuka ria...:P

Semua kena pergi..kecuali yg hujung tudung hitam...adehhh...

p/s: Kepala ingt kampung je nih...haishhh

16 comments:

  1. Hehhe terpaksa pun terpaksa la.. Dah tiba sana paling kurang dapat tolong apa yang patut kan.. hehhe



    kira yang tudung hitam tu kurang nakal kah?

    ReplyDelete
  2. @YOUsoF
    hehehe...tlg la sgt nt...tlg tgk je kot...:P

    aah...dia baik...kikiki...XD

    ReplyDelete
  3. hek eley..sekali pi sana rasa xnk balik. hahaha

    ReplyDelete
  4. BAEK EKK...
    baek g uat kje amal k..
    hihihi

    ReplyDelete
  5. kat sungai tue yg jeles.. huhuh

    ReplyDelete
  6. Kena iklas tu..hehe muka senyum je..24 jam

    ReplyDelete
  7. @najihah sahami
    hahaha...klu xmo blik tu sbb terjun sungai...:P

    ReplyDelete
  8. apik tahu sangat dah..tudung putih pakai baju putih tu yang terlalu nakal sangat...

    ReplyDelete
  9. @apik pehe
    haha....nsib bkn confuse...confuse tdung n bju pink tu...keh3

    ReplyDelete
  10. @Aimi dan Pakcik Hashim
    haha...harus bijak dlm situasi mcm ni..hehe

    ReplyDelete
  11. ni kire buat kerja amal...tp tak berapa nak amal la eh..hahahak ;D "selamat beramal"

    ReplyDelete
  12. @kerangRebus
    hahaha...bole dikatakan la sbb kena paksa...nk derma kan kena ikhlas....:P

    ReplyDelete