14 May 2011

2nd post Lama betul~~

Sorry semua aku post benda yang sama sampai 2x...seperti sedia maklum blogspot 2,3 ari ni de buat maintanance...aku ok je xde hal tp sampai la entry baru aku post dh hilang pulak....penat kot aku buat...entry yang penat2 aku buat setelah sekian lama blog aku ni bersawang....serius aku geram...nak kata salah aku xde nya sebab dah de mber blogger komen pon...warggghhhh....
kepada cik sab, shag comot, zaty, afiq din nice to meet u guys...sorry aku malu2..hehehe
aku update gak for 2nd time...sape tak nak tgk tu xde hal...janji aku puas hati......
blogspot jangan nak culik dah entry ni..tau la semua awek dalam nih cun2...hahaha
thanx a lot to KalerMerah 2mphoto Studio for all this photo....XD

kami...XD











my best blogger fwen....






p/s: mood blogging dh dtg balik....XD

11 comments:

  1. cewwah.....dah lain lak entry ni. aihh..


    btw, lama gilerrr kot nk tunggu u update..:P

    ReplyDelete
  2. aishhh..seb baek yg 1st ilang..
    xla i lambat sngt nk komen.haha...

    ReplyDelete
  3. @.: iEyLa :.
    haha...siot je...tah2 u la yg wat onar kt blog i nih...haha..:P

    ReplyDelete
  4. dear!nape LG xpat drop comment kt shoutbox ea??xtaw nak kuakan box tu sbb dop belah tepi. LG pakai notebook jew..

    ReplyDelete
  5. @LittleGurl
    huhu...bole je...myb line prob kot...cube ag ea...:P

    ReplyDelete