11 April 2011

Teruk Sangat Ke..??

Minggu akhir kelas aku lecturer masing2 bagi nasihat dengan tips2 sebelum final...Yang mana agak cerewet tu dah bagitau siap2 kena jawab macam mana..kena ikut stail diorang sebab diorang yang tanda kertas nanti...so,nak tak nak terpaksa la ikutkan..
Tapi yang aku tak boleh nak blah lecturer aku komen tulisan aku...tak boleh nak bace la,tak jelas la macam2 lagi la..walaupun time lecturer tu tunjuk kertas tu dia tak cakap nama siapa  mesti la aku siempunya penulis ni cam tulisan sendiri..mber2 yang mana tau tu masing2 dah gelakkan aku..
Subjek teori ngan math..tapi yang peliknya lecturer math komen tulisan aku..
Itu diorang baru tengok tulisan aku dalam kuiz or test..nasib lecturer aku tak mintak tgk nota aku..mau diorang pengsan..haha
Apa nak buat dah memang macam tu tulisan aku...ikut mood..kih3...aku penah dengar orang cakap tulisan kalau tak statik maknanya tak tetap pendirian...ye ke..??aku takde pon macam tu..cuma tulisan aku tu terikut mood..sejak azali lagi..ape boleh buat..
saborr je la~~

(Korang rasa teruk sangat tak tulisan aku ni..jujur...he3..)

ni nota aku tuk subjek teori...

ni pulak nota math aku...

ni latihan math aku..erkk rasanya aku je yg paham ni...:P



p/s: time final tulisan aku lain pulak..ikut mood final..he3..

40 comments:

  1. hahahaha.....ney blajar ke mnconteng????
    rsanya kaw sorg je yg fhm.....hehehe...
    gud luck final t k....

    jemput singgah ANASAURUS :)

    ReplyDelete
  2. tulisan ang mmg mcm ni...dah xleh nak ubah..hahhaah

    ReplyDelete
  3. @twinkletwinkle
    haha..terbaikkk la..komen jujur dari bff aku..
    ang pon tau kan xley nak ubah..hehe..:P

    ReplyDelete
  4. uit tulisann... tulisan org bijak mmg cmtu.. hik3

    u x tgok tulisan i lg, tulisan i tsgt la buruk, sekian =P hik3

    ReplyDelete
  5. @akU GaDis
    haha...setuju la ngan kamu yunk...tau dh tulisan i ni paling cantik...:P

    ReplyDelete
  6. yunk...i thu dah klu ikot mood xmo exam u tulis camne...
    mesti suci bersih je kertas tu kan..ehehehe

    ReplyDelete
  7. kira ok lar tuh tulisan macam tuh..masih leh baca lagi aper..

    ReplyDelete
  8. kih kih.. sejibik cam den punye tulisan jeh.
    tapi sy punye tulisan chumel sket kot. :P

    ReplyDelete
  9. hahaha..secara jujurnyer...
    gapo dio la mek tulih tuh?
    adehhh..ngaji kot lain..tapi tulise kot doktor..haishhh

    ReplyDelete
  10. nie mesti tulisan time ngantok nie. =p

    ReplyDelete
  11. Rasenye tak sangat la.. kalau 1 kurang teruk, 10 paling teruk.. Ckin kat no. 5 kot.. ;D


    janji kita boleh paham.



    tapi part yang 'padam' salah tu yang agak sakit mata memandang heheh..

    ReplyDelete
  12. @taqO
    hekkkk...yg bab chumel tu xnak setuju...kih3..

    ReplyDelete
  13. @apik pehe
    haha..dulu teringin gak abe pik nk jd doktor...last2 gini la jadinya..:P

    ReplyDelete
  14. @eRza farEeha
    myb bakal laki aku doktor..xpon ank aku nnt..haha

    ReplyDelete
  15. @YOUsoF
    hehe..nasib tul..ingt no 9.5 td....hehe

    huhu..tu mmg padam...tp de yg betul kt padam tu...kih3

    ReplyDelete
  16. uhh ckin ni..apik pon nok jadi doktor gop maso kecik dulu..hahaha..tapi tulise comel jah loni

    ReplyDelete
  17. @apik pehe
    sbb ckin comey dah kot..tu yg tulisan xcomey...abe apik lak tak bpe nak comey tu yg tulisan jd comey..haha...:P

    ReplyDelete
  18. yakkkk gitu plok..ni bakpo duk abe2 nih?
    bulan cakap ckin tak mau dianggap tua..hahaha

    ReplyDelete
  19. @apik pehe
    hehe...mmg pon...apik tua tu yg kena pngl abe...:P

    ReplyDelete
  20. hahaha..berat la ckin nih..x padan nga tua..tp bajet masih muda..hahaha..eh..ni dah lari dari tajuk entri nih..hahaha

    ReplyDelete
  21. adeiii...tulisann ituuu........... :s

    ReplyDelete
  22. @apik pehe
    haha..dh meme muda nk ngaku tuo pe lak..:P

    apik la ni lari tajuk...haishhh

    ReplyDelete
  23. ahhh..x kire..selagi ckin x update..selagi tu apik komen kt sini...hahahha..oppsss..lari tajuk lagi

    ReplyDelete
  24. @apik pehe
    haha..sengal la abe apik nih...line slow....xdapat nak update..ikut kan ati nak bakor je celcom nih...grrr

    ReplyDelete
  25. lau cmnie la gaye nye antar scan pn mesin scan rosak...
    hahahahahaha...gurau2 jer..
    org kate lebih baik jimat kertas drpd tulisan xley bace...
    hahahahahaha..
    $$*ayen*$$

    ReplyDelete
  26. @Anonymous
    ceh...xley blah..haha...kalau dh kite yg bayor kertas tu baik guna je bnyk2 pon...xde makna nk jimat tuk org lain gune...:P

    ReplyDelete
  27. lIKE!HAHAHAHA.lucu .....

    ReplyDelete
  28. tulisa x penting..yg penting tu kefahaman da.... tulisan cantik pn x gna klu otak x jalan..

    ReplyDelete