07 April 2011

Idea | Luahan Hati

Idea nak buat entry kadang-kadang tak de..tah mane pegi pon tak tau...tapi kadang-kadang kalau banyak idea pnjang je karang wat entry...macam-macam yang ditulisnya....Bila karang panjang2 nampak macam luahan hati la pulak...Dah confuse pulak ni idea ke luahan hati nya entry..hehe...tapi macam mane pon kalau dah menarik ramai la yang nak bace kan...
Macam mane pon hasil entry blog korang tu hak masing2 nak menilai...aku xpandai cakap lebih2 sebab blog aku pon biase2 je...tulis ape yang terlintas dalam kepala aku...korang la tolong bagitau nie entry idea ke luahan hati..hehe...
Selamat berblogging..line aku slow tak dapat nak blogwalking blog korang..sok lusa aku terjah entry menarik korang semua...:)


p/s: sakit kepala penangan durian..hehe..


14 comments:

  1. hihihihihi... menulislah dari hati dan menulisah kerana Allah... ikhlaskan hati ketika menulis... jom singgah Laman MO.. ada banyak entry best..hihi

    ReplyDelete
  2. hahaa..cantek je luahan hati mu ni ngek..:)

    ReplyDelete
  3. huhu..apik suke hasil blog ckin..hehe
    (saje bodek2)

    ReplyDelete
  4. Hehe.. confuse ek? keh3.
    Buat ape yg terlintas kat otak jeh.
    Tapis tapis sket. then post. :) hehe~

    ReplyDelete
  5. @Muslimah Optimis
    ye..insyallah...blogging nih sepenuh hati sebab mmg suka..:)

    ReplyDelete
  6. @apik pehe
    haha...tq abe apik...(bodek gak nih):P

    ReplyDelete
  7. @taqO
    hehe..sentiasa confuse..
    yup...cuba memberi yg terbaik tuk blog nih...huhu

    ReplyDelete
  8. tu la org ckp jgn mkn byk.nie mkn x hingat dunia.ketegaq tol.eheee

    ReplyDelete
  9. @Bulan
    haha...sekali sekala...jeles la tu kn..:P

    ReplyDelete
  10. samela kita.. tp masalah saya, idea byk tp xde masa nk menulis+malas nk menaip..hee

    ReplyDelete
  11. @Azwan Aziz
    hehe...kdng2 rase tak yakin pon ade gak bile nak menulis..:P

    ReplyDelete
  12. cik compius tulis je macam mana pun, kompem ada yang sudi membaca.... cacing pun ada baca entry2 kompius.. ok je... takde yang pelik...

    ReplyDelete
  13. @cacing
    wahh..yeke ni..huhu..tQ cacing...terharu confuse..:P

    ReplyDelete