10 April 2011

Hi-Tea | Bosan tul...

Minggu lepas ofis aku ade buat majlis hi-tea ringkas sempena orang-orang ofis yang bersara...Pendek cite aku memang bosan masa majlis tu berlangsung..arghhh.
Malas nak cerita panjang..aku pegi pon sebab kononnya wajib..siot je...dah la kena bayar...
kalau tak kena bayar mahal2 takde nya aku nak pegi...dah bayar kena la makan kan..hehe..
(tak sabar aku nak habis belajar...nak naik pangkat jadi bos pulak...agak2 bpe tahun la lagi kan..haha...:P)
Weekend ni aku terperap dalam bilik je..kalau de yang perasan 24jam aku on9 fb...serius bosan duk sorg2...rindu kelas la pulak...tp aku penuhkan masa ngan study final aku & siapkan sket kje2 ofis....baik kan aku minggu nih..hehe

 aku & budak2 ofis..

 time nih xstart majlis ag...

mber aku yang paling bosan..hehe 

semua bosan sebab ucapan panjang sgt..

ni kje aku time bosan..erkkk..:P


p/s: banyak nak kena pk...= ='

14 comments:

  1. minggu depan nk hiphip hoorayy kan.minggu nie kne la study =p

    ReplyDelete
  2. @Bulan
    hehe...tau xpe..tp xde la hip2horeyy sgt..huhu...paper dh mgu dpn..:P

    ReplyDelete
  3. hahhaa..kak ckin weh..len kali bowok laptop maso majlis..baru x bosan

    ReplyDelete
  4. @apik pehe
    haha...mule doh abe apik sorg nih...mmg bwak pon..tp dah tak bole bka..haha..:P

    ReplyDelete
  5. hahaha..siang ke mu kin...naseb laa..muka ikhlas giler bosan tu...

    ReplyDelete
  6. @najihah sahami
    haha...xyh sian2 ngek..sian mu tu tak seikhlas muka i..:P

    ReplyDelete
  7. kak cikin? hahhah ur real name ea?..pesal si apik tu tahu, ai xtaw ni?...

    xgtaw awai2..kalu ai ada msti kita leh gaduh2 syg, xbosan kan kan

    ReplyDelete
  8. @Rain
    erk..apik pndai2 je tu..huhu..g tny dia mn dia tau..:P

    xley nak gtau sb xley on9...hehe

    ReplyDelete
  9. mesti bosan kalau pergi ke majlis yang WAJIB PERGI nie kan ?

    ReplyDelete
  10. @eyna azmi
    hehe..tau xpe..mmg bosan gile time nih..:P

    ReplyDelete
  11. yakk..pahtuh gak..biar gitu je lah laptop?

    ReplyDelete
  12. @apik pehe
    biar gitu dlm beg je la..nk wt cmne...huhu

    ReplyDelete
  13. mung tgk gak kamera..ng ktowg xmau..huhu

    ReplyDelete
  14. @eRza farEeha
    hehe....touching lak..pasni i tgk la..:P

    ReplyDelete