15 April 2011

Date Again...


Esok kami dating lagi...sape??kami nie la...mama bulan,mish ngek,nek erza,mokcik ieyla N adik manis hanis...
maybe ade lagi yang join..tp tau sape..haha...nak tau lebih2 tunggu nanti aku update pulak...
line teruk sekarang..geram aku xdapat nak layan entry best2 korang...ade masa aku singgah ye....
Exam makin dekat..hati nervous je..tapi tak pulun stdy lagi....
haishhh..sabor je la~~

eh..de pulak 'makluk asing'


p/s:  esok pon nak kena jumpa 'PA' aku...nervous2...= ='

28 comments:

  1. eh..comelnyaa muka i..hahaha..sape lagi nk puji kalau bukan diri sendiri kan..:P

    ReplyDelete
  2. pe??lu pgl wa nek??halo2...spe tue ni..hihihi

    ReplyDelete
  3. oh yeah!!
    x saba nk jupe esk yunk.ehee

    ReplyDelete
  4. alaa..budop ni pon supo jah..x wi kad jemputan kt apik..uhhh

    ReplyDelete
  5. Dating siap ade bodyguard asing... kira hebat la korang.. ;D


    InyaAllah.. Yang terbaik ok Ckin!

    ReplyDelete
  6. @YOUsoF
    huhu..tu picca lame...nt ckin update yg baru nya..:P

    amin~~thanx ye abg baik...:)

    ReplyDelete
  7. Oh... orait! ;D



    sama² dong.. ;)

    ReplyDelete
  8. uhhh..ckin kater apik org tua?hahaha..padahal same jer tua nga dia..hahaha

    ReplyDelete
  9. kim salam kat makhluk asing tu ye..

    ReplyDelete