23 March 2011

gain something new...:)

Baru ari ni dapat nak update blog..nak blogwalking memang tak sempat la sebab jadual pack gile ngan aktiviti..huhu...So,ni picca tempat aku berkampung 3 hari nie...ramai yang ade sebab dari lain2 negeri...majoriti kat sini jangan tanya sebab memang lelaki la..adehhh...=='
Tiap2 hari kul10 lebih baru abis aktiviti..last day baru de presentation panel luar datang..sebab kursus ni kitorang kena buat projek..yang menang akan terpilih pegi peringkat kebangsaan pulak..hekkk..mesti la terkeluar jantung aku time present nanti..huhu...
Pape pon aku antara ahli group yang 1st time datang..ade 2,3 orang ahli group aku dah penah datang..so,aku xde la harapkan something yang besar tuk kursus ni..
menang kalah belakang cerita janji dapat ilmu dan pengalaman...:)




view @Kondominium Peranginan TNB,Port Dickson

p/s: Dia de tanya aku tempat aku dekat pantai ke..ni yang aku letak picca ni...
tp lagi best kalau dia ade sekali..:P

18 comments:

  1. huhu...cantikkn negri i...hihi...

    ReplyDelete
  2. hahaaa....nak pi honeymoon sini eh..nk skodeng laa..

    ReplyDelete
  3. @najihah sahami
    haha...xde mkna kt cni je nak honeymoon...:P

    ReplyDelete
  4. tapi pantai dia cam tak bersih sgt la kan. kalau bersih mesti cantik.

    ReplyDelete
  5. @Cik Nathrah
    ye kot mber pon ckp mcm 2..confuse xsempat ag nk turun pantai...

    ReplyDelete
  6. wahh..best nie kalo tutt ade skali kn?eheee

    ReplyDelete
  7. hhahaha..confuse gatai noh..
    buat keje leklok tau

    ReplyDelete
  8. hehehe...bestnye...pnah mandi kat pantai PD....best air die...huhu

    ReplyDelete
  9. @apik pehe
    haha..pe lak gatai2 ni apik...ye la abe apik...:P

    ReplyDelete