30 March 2011

5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011


Assalamualaikum semua...
Musim exam sekarang buat kebanyakan blogger yang still study bz sekarang...hari nie ade projek gempak, 5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011 yang dianjur oleh Denaihati.com yang aku rasa tak rugi para bloggers join...
Jom cool kan diri usha 5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011


Suffer8zine - Blogger yang dah terlebih tegar.Banyak info terkini,petua,tutorial dan macam-macam lagi dari blog beliau yang boleh didapati..seorang blogger yang tidak kedekut ilmu..


Dunia Grafik Saya - Blog yang berkisar mengenai graphics dan photography...Gambar-gambar yang sememangnya cool habis..ade juga diselitkan tutorial edit gambar...

Yousof - Blog yang sentiasa menyelitkan nasihat dan kata-kata semangat dalam setiap entry yang ringkas..agak peribadi blog ni dimana turut berkongsi cerita-cerita menarik hidup beliau...


Mish Lollypop - Blog peribadi seorang pelajar yang still mude lagi...celoteh dan kadang turut diselitkan nasihat dan juga entry yang menarik untuk dikongsi bersama.


 Bulan - Blog yang berkongsi cerita suka duka hidup..Terdapat juga tips2 yang diberikan untuk pembaca..

Jom join sambil cool kan diri dari tension kerja dan exam...Simple je dengan listkan 5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011 beserta 10 link blog yang mungkin berminat untuk turut serta sekali projek ini...Thanx a lot to Suffer8zine sebab sudi pilih blog ni...

Jom semua meriahkan lagi projek untuk para blogger ni...Kalau korang rasa blog ini Blog Paling Kerap Dilawati 2011 jangan lupa masukkan ke Top 5 list korang ok...Kerjasama daripada 10 teman blogger ini sangat diharapkan untuk join projek ini ialah Myblogiestory, Cicakubeng, Erza Fareeha, ieyla, Aku Gadis, Miss Senget, Bakpo Gitu, Cik Nathrah The Beauty In Ugly, Fuuuyoo Mr.wan 

p/s: kadang aku jadi silent reader je..:P

24 comments:

  1. betul tu...kekadang amani jadi silent readers jerr...cian kat empunyer blog, takde tinggalkan jejak pun..hehehe..tak mau buat lagi..nak support blogger buat entry brguna..hehe

    ReplyDelete
  2. wahh..blog cheq xsenarai..fuh...haha..xpe3..thx mek..ad mase cheq join!

    ReplyDelete
  3. @azwa amani
    hehe...yup..terus support blogger tempatan...:P

    ReplyDelete
  4. mek...i xtersenarai pon..hukhuk..sedih2..
    haha..t free i join k..nway tankie2..
    (eyh..u bkn xnak jmpe i da ke??lalala..)

    ReplyDelete
  5. @forever love
    de je tp xmuat list pulak..jom support sma2..:)

    ReplyDelete
  6. @.: iEyLa :.
    de jugak tu mek..jgn ngade nak touching2 kt cni..huhu...(eh..bila i ckp cm2 lak..wekkk)

    ReplyDelete
  7. saye support secara silent boleh?... ;D

    ReplyDelete
  8. huhu.. takpe la.. saya takde dalam senarai.. ak moh le masuk..

    ReplyDelete
  9. @forever love
    adehh..mcm tu pulak...huhu..masuk2..:P

    ReplyDelete
  10. nape sye tidak ada dalam top 5 itu???

    kehkeh

    anyways gud luck

    =_=

    ReplyDelete
  11. @mr.syazwan
    hehe..xmuat la...:P

    anyway,thanx ye...:)

    ReplyDelete
  12. waa..sayam u lebey....hahaa..thnx eh..nk kena lawan suffer ni..agak2 berjaya xea?

    ReplyDelete
  13. @najihah sahami
    hehe..bole nye ngek...tunjukan girls power..hehehe..:)

    ReplyDelete
  14. haha..apik nk lawan mek ckin dengan mek mish..

    ReplyDelete
  15. eh? takde blog penyu lak. hehehe
    nice entri !

    ReplyDelete
  16. @Muhd Fadil
    huhu..klu muat dh lama letak...:P

    thanx penyu...:)

    ReplyDelete