09 February 2011

yang tertinggal...= ='

Banyak sangat benda nak buat minggu ni...kelas yang nak kena cover balik sebab minggu lepas demam...kje yang sememangnya tak penah habis2...= ='
Tapi permulaan minggu nie ada ONG sket sebab dapat angpau dari bos aku...nak gak tumpang sekaki diorang nya ong tahun nih...hehe...thanks ye en.bos...;)
 xley cakap dapat berape..;P

Time cuti ari tu jugak akak ngan abg aku sibuk wat bday party tuk anak diorang...so,macam bse aku sebagai mkck yang baik hati beli hadiah la...tapi xmahal pon sebab kewangan xberapa nak kukuh...hehe...Sambut bday 3orang sekali.. 
widad kamilah,kamoo the bunkface daus & paan...
kek pon 3 biji la..boleh tahan la kek diorang nih semua kek Secret Recipe...ade la dlm 300+ abis tuk kek je..aku antara orang yang sponsor kek...huhu...
aku kenakan daus&paan...balut hadiah tebal paper je..fedup masing2 nk buka xjumpa2 hadiah...;)
 3biji terus...;p

 daus+kembo

 paan

 bday girl..widad yg susah nak senyum...

 kamoo+umi

 muka penat nk habis kan kek ultraman...;P

 aku+kembo...aku tembam plak...= ='

 umah aku yg bse2 je...;)

 paan+kembo

 time buka hadiah

widad with mkck..hehe

p/s: gelabah tul pk subjek math aku..= ='

18 comments:

  1. @Bulan
    adehh...lupe la lalink..hehe...tahun dpan ade ag kan...;P

    ReplyDelete
  2. pergh, kecik2 dh mkn kek secret recipe. meriah tul tengok bday party diorg. mmg lahir tarikh yg samer ke?

    ReplyDelete
  3. @fiqkbe
    hehe...xde la...si daus paan selang 3 hari je...widad lak bln1 ari tuh...;)

    ReplyDelete
  4. @E.d.Y
    aah..huhu...mahal tempah gmbar atas tu...;)

    ReplyDelete
  5. Oh.. kek tuk Widad paling paling cool.. ;)

    Paan comel la..

    ReplyDelete
  6. @YOUsoF
    hehe..umi dia yg nk letak muke widad..;P

    hehe..comel tu mmg..tp nakal betul dia ni...;)

    ReplyDelete
  7. hahaa..best tak dpt angpau?? best kan??hehee..:P

    ReplyDelete