05 February 2011

picnic time...

Best betul...hehe..awal2 dah cakap best...petang semalam aku dengan family g picnic dekat sg.sedim...korang tau x Tree Top Walk sungai Sedim?xtau sila tnya pkck google...hehe...tempat nie tak jauh pon dari umah aku dalam 40minit ade la...Agak famous sebab sungai arus deras...aku pon takut agak semalam dah bape kali kena tarik dengan arus...hehe...
Mandi sampai tak ingat dunia...sebab lawan terjun ngan anak2 sedara aku...tempat nie banyak batu tapi kalau xda batu lak memang dalam la...memang jadi port orang terjun-menerjun nih...huhu...
Balik terus singgah tesco kt umah beli hadiah anak2 sedara aku sebab arini ada bday party la plak...kering la mkck nih..haha...jemput dtg rumah ye semua...;P
 Pintu masuk Tree Top Walk..aku xmasuk pon...;P
 sampai terus terjun..takut xpuas mandi
 sejuk sangat2...;P
 nampak cam bse je air..tapi laju sebenarnya..sejuk plak tu...

 sape tah..haha
 peace dalam sejuk
 akak&kembo aku yg agak 3suku...;P
 dah kemas2 nak balik
paan lapor lepas mandi...;P

p/s: kena marah sebab aku tertinggal camera akak aku kt KL..hahaha

12 comments:

  1. jeles doe.i suke air terjun.best!

    ReplyDelete
  2. @Bulan
    hehe...meh la trun kedah kta g plak..;D

    ReplyDelete
  3. hehe...tmpt cntik...tp aq xleh mnd air terjun ...huuu~

    ReplyDelete
  4. dekat mane nie?
    cambest jek!..
    dkt kedah ke?huhuhu..
    jaohhh

    ReplyDelete
  5. @Nabiel
    aah kt kedah ni biel...xde jauh sgt pon..hehe...;P

    ReplyDelete
  6. best siut dapat mandi air terjun time panas2 ni.

    ReplyDelete
  7. @fiqkbe
    tau xpe...mmg nikmat mandi ari tuh..air sejuk gile plak...;D

    ReplyDelete
  8. Waah SERONOK abes la. lagi² join anak buah sekali kan.. ;D

    tak tau lagi bila dapat jejak kaki kat sane.. hehe


    tertinggal camera kat kL takpe lagi.. jangan terringgal kat tepi jalan.. nangis tak berlagu jawabnye.

    dari aritu nak tanye pakai biase amek gambar ni pakai camera ape ek?

    ReplyDelete
  9. @YOUsoF
    hehe..memang best sgt...alaa nt free ckp la ley ja nk bwak jln2 sane...;P

    pakai fon murah je..huhu..sony w595 je...xmampu nk beli dslr...;P

    ReplyDelete
  10. free tu yang tak dapat nak confirm tu.. aritu plan nak turun KL pun tak jadi..


    oh kire cantik la gamba² tu.. same la kote.. rajin² la kite menabung ye.. hehe

    ReplyDelete
  11. @YOUsoF
    huhu..xpla nt dtg roger2 la...;)

    orait...(typing eror ea);P

    ReplyDelete