06 February 2011

Long Journey = ='

Entry pendek je....agak penat dengan perjalanan satu hari...
nak termuntah dalam kete lame2....mana taknya sebab xdapat nak on9...hahha
malam nie aku nak on9 puas2 sampai muntah hijau...kikikiki
sambil2 BW aku kena siapkan keja ofis yang bersusun nih....
ade sape2 rajin nak tolong aku..???
ahad ni ade kje penting nak buat...mish sila confirm awal2 ye...
rugi nih kalau xjadi...nanti berhabuk....hehehe
Cian kawan aku sorang ni xley balik pagi tadi sebab bas kena tahan ngan JPJ
bas tu non-stop trip dia...tu yang kena tahan
tiket bas lain tuk ari ni ngan esok semua dah sold out...
nasib badan la mkck eyka...sabor ye...^_^

p/s: pening sangat kepala duk dalam keta lame...= ='

10 comments:

  1. lam kete xpenah pening...lam kete adela tempat tdo paling shahdu..

    ReplyDelete
  2. hahaha...macam artis lak i rasa bila kena main konpem awal2 ni. hahahhahaa

    ReplyDelete
  3. @Amira Naddia
    mmg pon..tp kalau dah matahari terpacak atas kepala,jln lak jem xde dh shadu nya yunk....;P

    ReplyDelete
  4. Ingat nak tolong jugak buat keje ofis tu. tapi sendiri punye pun bersusun memanjang. hehee

    penah gak polis tahan bas.. bayangkan dari KL nak ke JB.. sampai je JB polis tahan, diorang 'sambut' mat² indon dalam bas tu. dah nasib badan..

    ReplyDelete
  5. @YOUsoF
    hehe...xkan habis pon kje ni kan...;P

    nasib tahan kt JB...mau nya kt KL dh sangkut ag la kalut...hehe

    ReplyDelete