18 February 2011

Kerachut Beach & my kembo

Erkk...sakit hati..bole camni..sebabnya kembo aku pegi enjoy dekat laut,pantai erkk semua la...aku pencinta alam semula jadi,biase la..hehe...ehh tapi crius nih aku meme suka sangat ngan laut,pantai,,sungai or semua la yg de sangkut paut ngan air..i really love it..!!
Demm tul xdapat pegi..tempat ni gila best,cantik...kalau nak tau kat mn korang pegi la bace sendiri kt blog kembo aku kt sini...banyak journey dia ngan kawan2 tengok la sampai muntah...
gamba nih semua aku kidnap dr blog kembo...:P
Crius aku jeles..jom weii sape nak ikut aku kita g cuti sem nih..nk gak pegi ni..!!

cantikkan..aku suka sangat..arghh geram je xdapat pegi

adehh...jeles lagi..aku suka..T_T

jellyfish k bukan sperma bak kata kembo aku..nt aku nk tangkap sekor nk bela..:P

 nak mandi...arghh

kembo aku..background ja cun...:P

nak pegi jugak nt..
  
p/s: nak terjun laut,sungai,pantai...kolam xnak..haha

32 comments:

  1. hehehe~
    nape xdpt g?
    erk..best la tmpt nie~
    nk pegi jgak!!jum..hahaha

    ReplyDelete
  2. @Nabiel
    kje+blajo kt kl nie biel..tnggu cuti sem mmg nk p..meh join skali nt...:P

    ReplyDelete
  3. salam.
    hehe.. nice picca! :D
    jum pi becuti~ :P

    ReplyDelete
  4. @taqO
    hehe..kredit to my kembo..jom2 p kerachut ni la..:P

    ReplyDelete
  5. pergh..ajak ehem2 la.bru best!ahakss

    ReplyDelete
  6. @Bulan
    haha..nak la sgt dia nk pegi tmpt2 cm2..bik ajak kwn...:P

    ReplyDelete
  7. *tengok gambar² CUN tu! lagi bst kalau dapat g ngan kawan² kan..

    ReplyDelete
  8. @YOUsoF
    hehe..tau xpe..mmg happening ni kalau g ramai2...:)

    ReplyDelete
  9. aik,ade jellyfish...mane bleh mandi kan? nnti gatal2 macam kera kene belacan....hehehehe....view kat batu2 tuh cantikkk....

    ReplyDelete
  10. @Cik Jari
    aah..hehe..tp port mndi tmpt lain..gile kentang la kalau mndi kt situ..huhu..:P

    ReplyDelete
  11. baru tahu laaa, ada kembar upernye?..

    ReplyDelete
  12. prnah g kerachut..siap tengok penyu menetas lg..~_~

    ReplyDelete
  13. @FurBall
    yke..??nt jom la g lagi..nk jgak pegi..huhu

    ReplyDelete
  14. bestnye...
    ari tu ada nak g..tapi datang2 ri ujan plak..hehe

    ReplyDelete
  15. @iZzuDdin
    yke..tu la sape suh xajak kn dh hujan.huhu

    ReplyDelete
  16. Bila tengok gambar tu kan. Teringat kenangan lama. haha. Dah lama tak kelaut tau.

    ReplyDelete