10 February 2011

Creamy girl & Aizat Amdan

Dalam entry nie aku ada tulis yang mber2 aku bg suprise kek tuk cik eyka...Nie la keknya...aku tengok kek nie dah senyum sebab banyak tul krim dia...Aku berjaya bg cik eyka rasa kena krim kek bday sendiri...tp sket je xsampai hati nak calit banyak2 sebab time kje...hehe...
Sambut pon dalam ofis,kantoi abis dengan bilik yang berselerak....konon banyak kje la sangat..
Ari nie cik eyka terlebey seronok sebab si Aizat Amdan penyanyi tula sempat wish bday dia n diorang ade la chat kejap dekat  fb...si Aizat nie pulak tambahkan lagi excited mber aku ni dengan pegi like status dia.....err..biar kan la janji dia bahagia takde kacau orang lain pon kan..hehe...aku cool je bab2 nie tomok tetap dihati...;P

 sedap tul kek nie...;D

 nie 'sugar daddy' kami semua...haha

 1st round kena calit krim...

 aku je xde..demm..T_T

muke banyak maksud..haha

'kemas' tul tempat aku...adehh 

 saat2 aku tempek krim second round

p/s: macam nak bom ja celcom nih..tenet slow gile...arghhh

24 comments:

  1. happy birthday gurl....
    cake tu yummyyyyyyyy

    ReplyDelete
  2. tengs bt entry sal sye...syg cik confuse !!!!
    aizat ttap di hatiku!!!...hikhik....

    ReplyDelete
  3. @Anonymous
    haha....xabis2...janji mu xsuka tomok aku..hehe

    welcome yunk....;)

    ReplyDelete
  4. kek atas tu nampak sedap...sluuurrrpp.

    ReplyDelete
  5. eiiiii sedapnya..hulur2..hehe

    ReplyDelete
  6. macam pernah kujumpa. tapi dimana ya? :PP

    ReplyDelete
  7. waah... Lame x mkn kek mnis2 mabeles camni.. Biase mkn dlm 2 potong je..


    Seronok la si aizat pn amek tau ek..

    Kalaulah irma hasmie wish bday kte hehe

    ReplyDelete
  8. @YOUsoF
    sedap tul kek ni sb buah tu..:P

    hehe..minat irma ea...;D

    ReplyDelete
  9. wahhh..eppi besday...

    kek nmpk sedap tu

    ReplyDelete
  10. Tu yang agak jelez tu.. buah ape je ek?


    hehe boleh tahan la sebab muka dia manis dipandang.. kalau ngan tudung la la cun kan.. ;P

    ReplyDelete
  11. @YOUsoF
    xtau buah pe..tau kiwi je..hehe

    huhu...ok la tu..spe2 pakai tudung pon mmg lawa...:)

    ReplyDelete