06 January 2011

Sepet dan selipar

Musim tengkujuh kan sekarang ni..kalau nak ikutkan banyak aktiviti harian yang terganggu sebab hujan ni..tapi macam mana pun tu semua rahmat dari Dia..kita kena bersyukur...^_^
Aku tak terkecuali kena tempias musim tengkujuh nie..demam dan migrain yang xhilang2 lagi...huhu..pagi2 kuar keje dah kena hujan..kena pulak duduk dalam aircond,memang nikmat la badan nie nak sakit...macam mana pun aku cool ag....xmc lagi nih..hehe..
      
sepet a.k.a Nad

Roomate aku pulak tak tau pe masalah dia..mate bengkak cam dok 'skodeng' orang je..huhu..ingat salah makan or kena gigit serangga tapi g klinik nurse cakap 'elergic panadol'...hekkkk...xpasal2 je...sampai pening kawan aku nih nak turun makan pun pakai selipar yang pakai dalam rumah...Otak dia stop sekejap semua gara-gara mata yang bengkak sampai sepet..huhu...

 
dia ja pakai selipar camni dalam rumah...;P

  
 selipar budak umah len lebey kurang camni

Aku minggu nie sibuk keje luar..agak penat kejar sana sini dengan migrain yang xnak hilang2 nih...sabor je la kan..sakit tu dugaan kecil...;))
Dah la 'berukbend' aku overlimit,xdapat la nak 'blogwalking' sampai lebam...line kat area umah aku teruk..bukan 'berukbend' je fon pon same gak....hujan pulak skung lagi la lembab kalah siput...

gambar kredit to mr.google..;))

p/s: minggu yang penuh tekanan...

16 comments:

  1. syok kije dlm aircond..
    botak kije berjemur tengah panas..
    mehehehehe... :D

    ReplyDelete
  2. Botak:hehe..tapi skung musim hujan..sejuk gak...;))

    ReplyDelete
  3. haha.. hujan la best.. lagi sejuk.. hahaha

    ReplyDelete
  4. gigi rongak:haha..rongak sengal...;D

    ReplyDelete
  5. Sabar² dan sabar.. Sakit pening sikit tu tuk cover dosa² kecik kita.. Wallahualam.

    cepat² cergas ye, baru mudah nak bunjee jumping.. ;D

    selipar tu comel!

    ReplyDelete
  6. YOUsoF:yup..sabar nie...;)

    mudah-mudahan tul la ye..amin~~

    selipar mn..;P

    ReplyDelete
  7. Amin. Selipar yang siap soleh senyum tu.. ;D

    Baru tadi selipar lesap kat masjid..

    ReplyDelete
  8. YOUsoF:hehe...len kali mangga selipar kt tiang masjid...;D

    ReplyDelete
  9. member tu bergaduh dgn bf kot..huhu

    ReplyDelete
  10. seiyes chumel selipar tu

    hehe

    awk punya warna apa??

    hehe

    =_=

    ReplyDelete
  11. E.d.Y:hehe...aah kan..xpk plak...;D

    ReplyDelete
  12. mr.syazwan:hehe..xde pon kt c2..gmbar dr encik google...;D

    ReplyDelete
  13. haha.. nyorokkan belakang tiang boleh la.. ;D

    ReplyDelete
  14. YOUsoF:hehe..ok gak tuh..bawah tangga mesti ramai letak...;P

    ReplyDelete
  15. hehe nasib baik situ semua tangga batu.. ;D

    ReplyDelete
  16. YOUsoF:hehe...pakai selipar buruk je len kali...;D

    ReplyDelete