13 January 2011

Quick entry

Salam sayang semua..huhu...first sekali aku nak cakap bulan yang bz,awal tahun yang bz...huuh..xsempat nak blogwalking,xsempat nak balas jejak blogger2 len...adehh...diri sendiri pon xsempat nak bersiap wehh..dah cm orang 'sakai' ja...haha...
Esok ofis aku ada buat team building dekat PD sampai sabtu nih..adehh...xbest pon sebab still kena ngadap muka bos2 aku yang hampehh...huhu...kalau korang perasan ada terkeluar bahasa kurang sopan kt status fb aku..adehh..dah xley nak kawal...crius tensen bak kata mish...huhu
Nie geng2 aku yang join esok...kami je budak2 muda...yang laen semua tua2 & dah kahwin...xbest tul xdapat nak cuci mata...pape pon kitorang de plan baik punya kat sana nt...entah jadi entah tak...huhu..harap2 jadi la...;P

nadia a.k.a roomate aku

 achik

cik eyka

zaty

Last sekali nak pesan jangan merajuk tau aku xbalas jejak,i.allah aku cari time balas nt k...adioss...;D


p/s:ada sapa2 nak sponsor kerusi ogawa kat aku...;D

12 comments:

  1. terperasan gak ngn status kurang sopan tu haha

    ReplyDelete
  2. cuci mata? wah wah~ bukan main lagi! :P

    ReplyDelete
  3. waaa..nak majuk ni. hahhaa...ckin..no emo no tension tayam!!hehehe

    ReplyDelete
  4. Afiq Bukhari:hehe...kantoi sudah...pape pon tu semua akal xdapat pk ngan waras...;P

    ReplyDelete
  5. Burp:hehe...bukan selalu beb...;P

    ReplyDelete
  6. najihah sahami:haha..xyh jeles ngek tak extream pon ngan org tua2 nih...hehe...;D

    ReplyDelete
  7. E.d.Y:hehe..ye la bro..ahakss...;D

    ReplyDelete
  8. Wan Gerrard:haha...ckp je nk yg mn...;D

    ReplyDelete
  9. haha.....mmg busan pon if folo kemana xtvt opiz yg melibatkan org2 skema.....

    ReplyDelete
  10. @eazlye
    hehe..tau xpe..crius bosan gile...;P

    ReplyDelete