03 January 2011

Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears

Kali nie aku jadi mangsa tag...dua orang lak yang tag...so,kena la aku rajin kan diri join xbaik keecewakan orang kan..hehe..kali nie contest Gayahspears yang buat...Aku kena tag dengan Taqwa & alieff 
Saje je diorang nih mentang2 aku baru tukar template..perli la tu..anyway alieff yang buat template aku..pastu atas bantuan suffer8zine tolong touchup2 sket tuk aku..hehe..So,sape nak join ley klik kat sini





Syarat2 :-
1. Wajib menjadi pengikut gayahspears(dot)com
2. Copy banner beserta isi entry ni dalam blog korang dan jangan lupa buat sidebar.
3. Tajuk entry korang mestilah Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears
4. Tag kepada 3 kenalan blogger
5. Copy dan paste link entri korang kat entri ni ya…
6. Kontest tamat pada 26 Januari 2011

Hadiah :-
Pertama :- Domain
Kedua :- Domain
Ketiga :- Domain
Saguhati :- Domain

nie mangsa2 aku

Sebarang pertanyaan boleh tanya di sini ataupun
ym id_gayahspears@yahoo.com


p/s:berukbend aku overlimit..xley BW sampai lebam..huhu

15 comments:

  1. hehe.. baru tukar an..
    sure ade peluang nih.. keh3..
    slamat! :D ngee~

    ReplyDelete
  2. alamak..template tak cantik langsung..huhu

    good luck k..moga ada rezeki awal tahun..hehe

    ReplyDelete
  3. Salam yunk...
    maaf ya.. aku suda update n3... hahah. p terjah.. tahniah2. peryertaan anda diterima...muahahah...
    sok aku letak link ko kat senarai nama peserta ya.. aku nak tdo dulu.daa

    ReplyDelete
  4. taqO:huhu..sengal la taqo..
    selamat2..;D

    ReplyDelete
  5. E.d.Y:alaa..cun la..tu yang ajak..

    *i.allah..thanx ye..;D

    ReplyDelete
  6. Gayahspears:huhu..gud2..thanx ye..;D

    ReplyDelete
  7. confuse... sila semak name anda ya.. ade ke tak~lalalal. gd luck beb!!!

    ReplyDelete
  8. pehh..template tercntik pun ade? haha.
    lau sab join boleh? sab rase template sab cntik kot. hahaha ;p

    ReplyDelete
  9. ahaha.memang cantek pon template ni.kalah aku ngek! hahah.neway,gud lucky k.hahaha.Wess..den tak buat SB da ni.takot tak sompet nk baloas la..hehhe

    ReplyDelete
  10. Zaer!!:thanx ingt gk ngek kt aku...haha..jgn nak sengal kt cni ngek..ngek ny ag cun...

    wess letak je la..sengal la ngek nih...

    ReplyDelete
  11. hehe terase sangat ketinggalan di sini.. takpe saye try masuk gak, kalah ke kalah tu belakang cerita.. ;D

    thanx btw..

    ReplyDelete
  12. YOUsoF:hehe..bgus2..try la..smart la kamoo ny tmplate..go2 chaiyok k..;)

    ReplyDelete
  13. hehe smart tag lagi smart je.. ;D

    orait! ;)

    ReplyDelete