31 January 2011

Lucky | Unlucky

Plan aku minggu nie semua hancuss...geram je...mana taknya demam panas lak dari ari jumaat..so,aktiviti weekend semua sangkut...haishh...dah la kelas minggu nie penuh dengan kuiz,ujian,presentation...arghhh...crius sakit hati..tapi nak wt cmne kan dah Dia nak bg sakit time2 camni,redha je la...yang sakit atinya bila dapat lecturer yang xley nak tolak ansur...nak jugak maintain muka sombong..geram je aku...de yang boley tolong tu terima kasih banyak2 la sebab faham kan...Hari ahad hari tu aku terpaksa gak pakse diri nie g kelas sebab lect aku bising sebab aku xley datang nak present..last2 aku sampai poli dia pulak yang balik...tak ke mcm tuttt namanya....sabor je la aku...nasib ade tangkap gambar kelas xde la aku pegi sia2...huhu...tapi mula2 aku xjoin pon..sebab aku xlarat sangat kepala pusing2..dengan selekehnya...haishhh...biase la muke sakit...
tengok la muke2 nakal budak kelas aku..bpe kerat je pompuan...;P
aku xde pon time ni...;P

Balik poli terus siap2 nak g amik kembo aku dekat umah kawan dia area setapak...Bas aku ngan kembo kul 11.30 malam so kami g makan dekat Restoran Nelayan,Tasik Titiwangsa...aku kurang sihat ag,so selera makan xberapa nak banyak ag...huhu...Abis makan pusing2 KL jap pastu terus g stesen bas duta...sebenarnya aku ni still gemuruh ag nik bas..teringat ag arwah kawan aku yg naik bas Sani dulu...
4jam je dah smp kamooung aku..memang bas tu bawa laju gile...siap tinggl 2orang budak pompuan kt stesen minyak Juru..aku pon xtau pe nasib diorang...driver bas yang tak mesra pelanggan langsung...
@Restoran Nelayan Tasik Titiwangsa
Family kak Mok aku
Widad Kamilah

p/s: Dok kampung sakit pon best sebab mak jage...;D

6 comments:

  1. @KIV
    hahaha..ok la tuh..nt dh ciap gmba aku nk masuk..haha

    ReplyDelete
  2. Yup.. bila dah kat kampung sakit pun otomatik beransur pulih kan.. ;) kat Shah Alam duk ngan akak la eh?

    kesiannye.. ape la nasib budak pompuan tu kan. (penah gak tetinggal kat bas dulu mase singgah kat R&R)

    ReplyDelete
  3. @YOUsoF
    hehe..tau xpe..xde la dok ngan mber..sbb demam tu yg akak dtg amik...;P

    huhu..tu la cian tul...adehh camne la abg baik ni owg bas tu tngl lak..nhehe...;)

    ReplyDelete
  4. Oh.. dah 'teror' la selok belok hidup bujang ek.. hehe

    haha tula terlambat 3 minit je kot. Memang pengalaman 'manis' habis la.. ;D

    ReplyDelete
  5. @YOUsoF
    aah...dah lama hidup 'berdiri atas kaki sendiri'..hehe..

    hehe..pasni naik bas xyah turun selagi xsampai...;P

    ReplyDelete