18 January 2011

Antara Gambar dan Penulisan

Hah..mana korang pilih....tapi kalau nak ikutkan blog aku lagi banyak gambar dari penulisan...sebabnya aku kurang yakin nak menulis...pendek cerita aku bukan budak sastera...hehe....Tapi aku suka baca blog blogger lain yang penulisan menarik perhatian aku.....ade la 3,4 blogger pilihan aku...memang blog wajib aku ngadap hari2...huhu...yang lain pon menarik cuma bagi aku blog diorang nie ada aura sendiri...huhu...memang tabik spring lah...hehe....
Blog aku lak cmne?haaaa...korang la plak bagi pendapat..sekali sekala perlu jugak dengar pendapat kawan2....kn2....Bagi aku gambar sudah cukup untuk ceritakan semua yang berlaku...sebab tu aku jarang karang panjang2 bile buat entry...
kredit to tumblr

p/s:Saya budak baru,tolong ajar ye...;D

34 comments:

  1. blog awak ok..mmg ai perasan belog awk pendek-pendek je..

    ai budak sastera,tp ai ngaku,ai tak pandai menulis...

    kadang-kadang,ada time kita nak menulis panjang-panjang..
    kadang-kadang,ada time just put pic...

    dua-dua ada kelebihannya...

    ReplyDelete
  2. same la..
    wany pun tak ade bakat nak menulis sangat.
    tengok gambar better kot. dapat gambaran. hee

    anyway, blog ni ok je. kemas..
    selalu jadi silent reader je, baru ri ni nak memekak sikit. hee

    ReplyDelete
  3. :: noremy anak rahmat ::
    de gak basic...nie memang xpandai sgt karang..huhu...anyway thanx 4 ur opinion dear...;D

    ReplyDelete
  4. nulhazwany abdul malik:same ke...?kembo la klu cm2...hehe..ok ke..?huhu...ni semua sbb mber2 blogger gk ajar..huhu..thanx ye...

    memekak selalu pon xpe...;D

    ReplyDelete
  5. lebih suka menulis then campur gambar kalau perlu ..
    =)

    ReplyDelete
  6. JT pon bukan budak sastera..=p

    tapi skali skala gambar perlu diletakkan bagi menceriakan entri..tp masih, gambar bukan digunakan utk menceriakan segalanya..

    Voting Kontest Tidak Lagi Relevan. Kesian Kat Blogger Baru.

    ReplyDelete
  7. nelly:tapi nelly pandai jugak mengarang...;D

    ReplyDelete
  8. Jejaka Terhangat:entry JT still mantap2...;D

    yup..agree...kadang2 gambar sj dah cukup ceritakan segalanya...kdng2 jugak kata2 cukup untuk membuat kita berfikir...;D

    ReplyDelete
  9. http://aniesandyou.blogspot.com:tul jugak...mcm2 care de...;)

    ReplyDelete
  10. terpulanglah ikut keselesaan dan kreativiti sendiri k?


    p/s:follow u back..hehe..bunny lapo..nk carrot!hoho

    ReplyDelete
  11. sicomot-comel:orait comot...thanx ye..;)

    ReplyDelete
  12. saya lebih suka video~ hehe.. tp gambar pun ok jugak.. =)

    ReplyDelete
  13. haha..i tulis merapu ikut nafsu menulis. haha. gambar lak kalau nampak entry kosong i tepek la. blog mu memang bnyk gmbar sebab giler kamera. hahaha..

    nice entry lalink!

    ReplyDelete
  14. Eel:susah tul nak masuk video...jrng gune..hehe...;)

    ReplyDelete
  15. najihah sahami:haha...tp ok la merapu u banding i kan..jangkit ngan mu gak ngek gile i...;P

    thanx ngekk...;D

    ReplyDelete
  16. orait la blog nie...sebab ade org xske membaca (ak la tu)..huhuhuhu..gmbr pn dh ckup utk bgtau luahan rasekn...
    $$*ayen*$$

    ReplyDelete
  17. anon@ayen:huhu...perlu gak amik kire cite rase pembace...;)

    ReplyDelete
  18. Blog ni da makin cun! teruskan ;)

    saye jugak masih hingusan..

    ReplyDelete
  19. YOUsoF:huhu..bse je nih...merangkak ag ni...

    same la kite...;D

    ReplyDelete
  20. blog tulisan yang menarik, walaupun pendek tp kalau pandai susun ayat, mesti org baca..lg satu, pembaca suka tgk gambar

    ReplyDelete
  21. E.d.Y:yup...setuju sgt kdng2 gmbar nie tuk tarik ceriakan ag keadaan...;D

    ReplyDelete
  22. sama gak..bukan kepada penulisan yg gempak2..cuma bahasa biasa je..gambar2 pun banyak gak :P

    ReplyDelete
  23. Wan Gerrard:ok la tu..janji de yg sudi bace kan...;D

    ReplyDelete
  24. short n just nice.. love the words on ur pic. heee...

    ReplyDelete
  25. alin banyak menulis dr letak gamba.salunye 1 en3 2 xde gamba langsung.cuma lately je en3 letak gamba.hu3

    ReplyDelete
  26. aleen aiden:ok la..alin pandai mengarang...huhu..chaiyok2 babe...;)

    ReplyDelete
  27. setiap entri aku pasti aku letak gambar... cam jd pelengkap la..

    ReplyDelete
  28. Azwan Aziz:yup...setuju bro...;)

    ReplyDelete
  29. kalo ada gambar n penulisan pun syok gak.. biar penulisan yang merelaxkan... heeeee

    ReplyDelete
  30. cacing:aah kan...saling memerlukan gak dua2 aspek nih kan..;)

    ReplyDelete
  31. yup. sab pn bnyk gunakan gambar. sbb malas nk buat entri panjang2. haha.

    ReplyDelete
  32. sab:haha...kdng2 confuse cm2 gak...;P

    ReplyDelete