28 December 2010

WOW | Thanks Jejaka Terhangat

Sape yang xkenal ngan Jejaka Terhangat a.k.a JT nie kan...huhu..rasanya ramai girls kat luar sana kenal..yela sejak kebelakangan nie entry banyak pasal cintan-cintun...hehehe...Tapi yang pasti blog nie mmg meletop....de kelas sendiri...
Dah bape ari Segmen Clever JT buat..aku salah sorang yang try2 nak jadik yang kononnya clever...huhu...xsangka soalan 2 [klik sini]ari tu buat aku bertuah..tak caye try tengok cini..senang je pon..saje je isi mase..dapat erat ukhwah sesama blogger..ye tak...;)
So,automatik aku tersenarai dalam blog list JT siap de kategori tuh "Mereka Terer Jawab Kuiz"...hehehe....Klu korang nak gak ley je join ramai kat blog Jejak Terhangat...

p/s: bile la suffer8zine nak update blog....hekkk

20 comments:

  1. aliesha kirana:haha...perli ea AK...;D

    ReplyDelete
  2. wah wah..siap buat entri..susah2 je. hehe..tapi dah menang pon bleh jawab lagi..cuma tak tersenarai buat kali ke 2 la. saje2 meriahkan lagi kuiz tu..bleh kan? ngehh..=p

    p/s: kompius bukan sebarang kompius. haha..

    Jejaka Terhangat: Pandai Bagi Nasihat, Tapi Kecundang Bila Alaminya Sendiri..

    ReplyDelete
  3. Jejaka Terhangat:hehe...tau xpe..nak meriah kan ag je + saje suke2...huhu...anyway thanx a lot ye JT...

    *haha..xley blah..otak center ag nih...huhu

    ReplyDelete
  4. najihah sahami:haha...ngek la mu nie...;D

    ReplyDelete
  5. tahniahhh!!

    happy blogwalking & blog following ke blog ni...!!

    hit/follow me back ya klu sudi..... \^__^/

    ReplyDelete
  6. jln2 usha blog ni dr blog JT..salam kenal..:)

    ReplyDelete
  7. Wah² wah.. so clever la... ;)

    Nak try jadi jejaka sedikit hangat pulak lah.. ;D

    ReplyDelete
  8. YOUsoF:haha..try la..nt owg like2...;P

    ReplyDelete
  9. Haha.. takpe lah, takut terkejut pulak bila dapat title terhangat tu nanti.. ;DD

    ReplyDelete