17 December 2010

Wow | My 1st round

Oppss..Agak tak memuaskan hati dengan hasil yang dapat..ley x cam2..hehe..first round aku g shopping sakan ngan mber2 aku macam dah kene sawan..hekkkk..Kebetulan memang sale gile 2ari lepas tuk Jcard mber..aku xde pon tapi kebas budak umah aku nya..haha..beli barang rm100 dapat la voucer jusco rm10..ok la tu kan..hekkk..maknenya xrugi spend duit lebaey sket..barang yang nak dapat+voucer ag...hehe..kami sempat shopping kjap je..pas blik kje trus g..dapat la 5 je voucer...huhuhu...geram tul xsempat shopping ag lame..hahaha..to my kembo n sis nie aku shopping barang keperluan k..bukan ikut kemahuan aku...hahaha..
Yang best nya kami g 3owg tapi aku stay ngan ika je..yang sowg ag,zaty hilang terus..time nak bayar bawu kalut cari aku...hehehe
dapat lima je sekali shopping...hekkkk

suasana krismas at mid valley

 kami dah penat tunggu zaty...:P
 crius lame tul tunggu dia..hekkk

 last hilang kan bosan ngan posing..haha
 kami xover ok..:P
  
 tul kami bse je...:)
 
kan2..sopan kami nie..:P
 
 sb diorang nie ag over dari kami..haha

 aku hepy dapat shopping..haha
nie kawan aku yang kami tunggu..haishhh

p/s: shopping terapi yang baik untuk wanita..haha

12 comments:

  1. sengal!!xdak ak dowh..time YES ni mmg leh gila2 weh..mau tbuntang bijik mata ni..hak3..bila mau blik wei??

    ReplyDelete
  2. twinkletwinkle:haha..tau xpa..xley blik la..sbuk klas..hoho

    ReplyDelete
  3. weh, ak punya beli la skali, hahaha. pas 2 nak shawl ang tu skali.

    ReplyDelete
  4. perh 200+ tu!blanjee!0_0

    pe yg best sales kat jusco?kasut ke beg ke pe eh??

    jeles meles!

    ReplyDelete
  5. haha..shopping jgn tak shopping

    ReplyDelete
  6. aisyahyusof:cbuk ja..nak pa??haha..shawl mn lak ang nk ni..

    ReplyDelete
  7. kerangRebus:hehe..de la sket2 yg nak pkai g kje..hekk...:P

    ReplyDelete
  8. E.d.Y:haha..xmo join sekaki ke..hehe

    ReplyDelete
  9. ░♥si lampu neon♥░:huhu...bse je..:P

    ReplyDelete