12 December 2010

Wedding | ♥♥♥

Nie wedding of coz la bukan aku yang kawin..hehe..klu aku yang kwin mesti jemput korangnya...ahakss...
Aku g ngan nad n wani je..kt sane baru jmp mber2 yang laen..tu pon xsemua budak kelas datang...Tengok orang kawin mesti la best kan..time aku lambat ag..nak tengok kawan2 aku semua kwin dulu..ley cam2??huhu...Weeding nie aku xingt bile tapi mingu2 yang lepas la aku bawu sempat nak update sebab baru dapat gambar..huhu
"SELAMAT PENGANTIN BARU"
^_^

kecian wanie posing tapi muke blur..:P

konon model dua owg mkcik nih...
yang belakang tu cakap muke dia comey..:)
banyak tul diorang ni bedal aiskrim..huhu
amik berkat k..hehe
muke hepy nak karok..ish2
semua tunggu nak karok..aku tengok+dengar je..:P

video
ok la kan..dalam banyak2 video dia je nyanyi best..ahakss..
aku saje nak korang senget kan kepale sket..:P

balik..:)
sempat singgah mid valley walaupun berbaju kurung..ishh


p/s: Hepy je selalu ngan kawan2...^_^

4 comments:

  1. Gayahspears:haha..soalan cepu mas..xde jwpan weii...:P

    ReplyDelete
  2. najihah sahami:haha..nie sowg ag ngek sengal...sila tny calon sy..hekk..:P

    ReplyDelete