20 December 2010

Tag | Makan - makan

Mu ke tag ke aku nih...huhu...kali nie mish ngek tag aku..npe ngek nk tau psl i ni nk bodek ea....cool la ngek YES lame ag...haha..camne pon aku yang dipakse nih jwb gk ngan hati yg terbuka...ngek aku ngah 'kabur'nie...xdapt nak pk ngan tul...huhuhu
  
Bagi 3 makanan yang korang paling suka dan sila bagi specific nama makanan tersebut and the way you like it.
Nasi ayam
McD
  
Jenis air apa yang korang paling suka?
air kosong
ais lemon tea
  
Which type of food yang korang prefer? Pilih 3..
Malay, Chinese, Japanese, Western, Italian, Mexican, Arabian?
sy orang kampung lor...
so,malay,malay,malay...hehe

Apa makanan yang korang paling expert masak? Dalam kata lain takyah tengok resepi tapi at the same time bila orang lain rasa akan kata Wah,gila sedap!
hekkk...sila tanya owang yg penah makan makanan sy masak...:P

Semahal mana korang bayar tuk makanan korang?
hehe..gara2 salah order terpaksa byor mahal2...try [klik sini]

Beri nama restoran feberet. Apa makanan yang paling sedap?
tah...same je aku rase semua...:P

Ayam, itik, lembu , kambing, burung puyuh, burung wak2, rusa, landak, merpati, ayam denak.Mana satu yang korang suka? Kalau korang suka tapi xde dalam list,gtaw ek. 
sayur...hehehe

Restoran/cafe pertama korang dating bersama pasangan anda. Dan makan/minum apa? Kalau korang ingat la kan..
pasangan no bpe nih..??haha...

Apa makanan yang selalu remind korang terhadap pasangan korang? Kenapa? 
lor...pasangan no bpe nih..??aku xley nak jwb..confuse2....haha

Kalau pegi rumah orang, korang akan berharap orang tu hidang apa?
kopi O + biskut mayat....:D

Makanan yang korang tak boleh nak telan langsung. Samada tak sedap/ tak boleh telan langsung.
Tah la...cube bg aku pilihan...xtau nak pk...:P

Menu raya yang paling disukai.
ketupat palas+rendang...wow..bile la nk raye kan..xsbor aku...

Jajan/ cekedes yang korang suka
keropok sayur..same je kan keropok/jajan/cekedes...hehe
popcorn 


Beri 2 makanan yang emak korang masak yang korang paling suka?
anak durhaka la klu de yg xsuke..hehehe
*udang masak aku xtau nama
*nasi ayam

Makanan yang paling pedas yang korang makan? Sape masak?
ikan,sotong pape je la masak sambal + sambal belacan mak aku...:P

Korang klu jumpa orang yang TAG nie, apa agaknya yang korang akan hidangkan? 
hehe....beg plastik PDI ley..kikiki 
(lari tajuk sket)


Sila tagged 5 orang dan PAKSA mereka buat taggedi ini..
weii kamu 5 orang..!!buat tag nih..!!haha


p/s: bpe markah ni ngek mu nk bg..:P

10 comments:

  1. My Little Diary:hehe..yg mn klakoo tuh..??:P

    ReplyDelete
  2. najihah sahami:haha..sj je..gile sebentar...:P

    ReplyDelete
  3. alamak, nak buat la..gerrard kuat makan orgnyer =P

    ReplyDelete
  4. Wan Gerrard:hehe...buat jgn xbuat gerrard..;D

    ReplyDelete
  5. forever love:hehe..asal lak confuse....;D

    ReplyDelete
  6. confuse sebab asalh baca soalan ke jawapan ny yg salah..haha

    ReplyDelete
  7. forever love:hehe..tau xpe...;D

    ReplyDelete