22 December 2010

Kembo | kasut

Eh..tak abis2 dengan shopping aku nih..huhu..mn de..nie aku g beli kasut tuk kembo aku..dia bising sangat nak kasut..tapi aku pon beli gak..same lak tuh..haha..memandangkan skung weekend kelas aku full so aku kena la pandai2 curik mase yang ade nak g 'terapi'..hehe..aku g beli nie kat Sunway Piramid cik nad yang teman aku...berdua je kami..aku xdapat nak shooping lebey2 sebab nanti nak g shopping ag ngan cik nad nih..huhu...xpe aku rase tu la yang last aku shopping...(ley caye ke..hehe)...Kena gak saving tuk mase depan kan...hehe..;D
kasut yg aku try nie la..;P
singgah pizza dulu bawu kitorang balik

p/s:sabtu nih shopping kt times square lak...hehe

24 comments:

  1. pergh..
    saje wat org jeles la
    nak gak kasot baru
    ^_^

    ReplyDelete
  2. HaNa HoNeY:huhu..mn de la..jom g shopping same2..:P

    ReplyDelete
  3. seronoknya dia shopping...huhu

    ReplyDelete
  4. E.d.Y:hehe..tu la rugi edy xjoin...;P

    ReplyDelete
  5. sis.. drop here.. ngee~~ laen kli.. ajk qlah skali ye.. hehhe sebok je kn.. ^__^

    ReplyDelete
  6. aqilah mohd ali:hehe...ley je yunk..roger2 la..ahakss..;P

    ReplyDelete
  7. alamak phewitt =P
    bestnyer jejalan..hehe

    ReplyDelete
  8. Wan Gerrard:hehe...tau xpe gerrard..;D

    ReplyDelete
  9. saya singgah nak mintak kasut juga hehe^^

    ReplyDelete
  10. fya zainal:hehe...mnta xley la..pnjam ley..ahakss..;D

    ReplyDelete
  11. Shopping la selagi tak penuh rak kasut kat umah tu.. ;P


    Lame abes tak jejak kasut kat times square..

    ReplyDelete
  12. nora:hehe...jom shopping same2 sok...;D

    ReplyDelete
  13. hehe lagi suke kumpul ape kat umah?

    ReplyDelete