01 December 2010

"jangan lupa.."

"Will Miss U Yunk"
special pic tuk k.najua

dua kek terus kami beli..:P
i like!!^_^

Tepat 30/11/2012 adalah hujung bulan November..erk,pe merepek nih..haha..Ok last day on November aku ngan mber2 ofis de wat sket suprise makan2 tuk mber aku,najua yang akan tukar tempat keje..sedey kami kurang sorang mber..huhu..Jauh gak la dia tukar..dapat dekat area pusat bandar damansara..huhu..helooo..jauh ok bagi kami..selalu dia de je depan mate..nak gosip2,nak makan2 best..nie jauh gak la dia g..:P
pape pon harap dia xlupa la kami kat cni tanggung azab ngadap bos2 yang cam tetttt...haha..

*penting nih:kami xpakai uniform semata nak begambo kenangan..sengal kn~~
masing2 xlepas peluang nak bergambar kenangan..^_^
muka2 sebelom makan..aishhh
kantoi aku...adehhh
no komen..haha
nie bila semua dah berkumpul...laen lak gaye..

p/s:Aku pon nak gak tukar balik penang...waaaaa

6 comments:

  1. salam,
    wow!!! bestnya, happening gitu... :D

    ReplyDelete
  2. woootttt2... bestnye tgk korang! :)

    ReplyDelete
  3. AiDa AzRyN:hehe...bse la yunk...:P

    ReplyDelete
  4. klu gathering mesti syok kn? haish, rsa nk join jugak la.:D

    ReplyDelete
  5. FIFIEY LYCHEE MARATION:huhu..tau xpe...^_^

    ReplyDelete