14 December 2010

Help me!

 
Ade sape2 yang boley tolong aku..??hehe...actually aku skung ngah siap kan proposal final project aku..group aku buat robot..robot ape aku kne rahsiakan dulu...hehe..Aku nak tanye mn la tau ade dikalangan blogger kita nie yang tau kan..harap sangat mintak tunjuk ajar...ade beberapa hal yang kau perlukan sket penjelasan..minta tolong lecturer tu sudah tentu...nie nak minta jugak pendapat orang laen...xsalah kan banyak bertanya..hehe..klu ade sedare korang yang pandai n boley tolong pon dialu-alukan..hehe..xrugi kongsi ilmu...:)
Doakan projek aku nie menjadi..nik botak aku cari bahan..haishhhh...

 hiasan sahaja

p/s:nanti aku blanje ye..:)

16 comments:

  1. seyes aku tak pandai.. kalo tak blh ajo ko..hahaha

    ReplyDelete
  2. Gayahspears:haha..sengal la ko..

    ReplyDelete
  3. same jugak la, saye lagilah budak hingusan, tak layak nak tunjuk ajar..

    Takpe tingkatkan usaha okeh! ;)

    ReplyDelete
  4. YOUsof:hehe..xpe la..thanx ye..:)

    ReplyDelete
  5. buat robot.. wah! haha.tapi rongak x pandai dlm bab ni. haha

    ReplyDelete
  6. gigi rongak:hehe..bg lapndai rongak..ley ajar confuse..:P

    ReplyDelete
  7. xtahu pasal ni.. xdpt den nak tolong.. huhu

    ReplyDelete
  8. AiDa AzRyN:hehe..cari la sape2 yg leh tolong..:P

    ReplyDelete
  9. hahaha.ngek! i nak tulun.tapi i buat robot upin ipin je ni.camne??sama ke ngn proposal pasal robot u ni?hehe

    ReplyDelete
  10. xpt tolong..fyp dulu buat alat perubatan

    ReplyDelete
  11. Zaer:pe function robot u ley wat..mn tau de yg i perlu ke...:)

    ReplyDelete
  12. confuse: yeke?? kenap tak bgtau family..ape2 pun thanks yer..insyaAllah will be ok..
    nywy huda follow blog confuse yer...



    http://hudahazwani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. hudahazwani:nt2 la..huhu..semua ok nya nt...:)
    thanx follow cni..

    ReplyDelete