05 December 2010

Hangout with my big sis

Semalam ke kelmarin ea aku nak cakap??klu ikut aku utara nie semua hentam same je..hehe..ok senang cite pas je aku abis daftar n klas aku terus kuar ngan kakak2 aku...kami g beli sket barang2 umah  sebab mak aku nak datang tido cni..actually umah kakak aku la kat shah alam...Kembo aku lak sakit ati sebab xley ikut mak aku datang sebab dia kn dah start kelas..hehe...padan muke...kuikuikui....Tak sabor aku nak update gmbo g jalan2 ngan mak aku...kembo tunggu ea..hahaha

akak aku,deana n widad

p/s:mood malas nak keje..haha

6 comments:

  1. aida pun malas nak keje.. haha!
    give me 5! @_@

    ReplyDelete
  2. azwa_amani:xbest la azwa..duit xde..huhu

    ReplyDelete
  3. AiDa AzRyN:yeahhh!!hi-5 aida..:)

    ReplyDelete
  4. yunk..u pun xajak i..haha...nak dear jugakk..kah2...

    wesss..asal muka ang ngn diana tu sepesen?tau la adik dan kakak. copy paste apa. haha

    ReplyDelete
  5. najuhah sahami:kamu meme sengal la ngek...hahaha
    tahun depan i ajak u la yunk...

    *bsa la,tp rasenya i comey lebey sket..hahaha

    ReplyDelete