04 December 2010

First day sem3

Ari nie 4/12/2010 aku dengan xbpe nak senang hati masuk sem3...haishhh..pe nie confuse xsenang2 ati lak..??huhu...bukan pe sem nie agak singkat sikit mase sebab bulan 4 aku dah final..agak susah hati la sebab subjek2 aku amik sem nie cam agak tough..adeh...dah la yang sem lepas target xsampai...waaaaaaaa
Takpe sem nie aku nak try lebey banyak..hehe..Yang sengalnya ari nie aku daftar terus start klas..adehhh..hujan nie weii..best tido..haha....Nie kire live blogging dari klas aku...hahaha...

muka2 sengal...

masing2 xde semangat..haha...


p/s:aku lapor nie weii hujan2...adehhh

14 comments:

  1. hehe sempat ekk snap gmbar time class..

    ReplyDelete
  2. bgus la klu dh msuk sem bru... smgt kena ade bru bleh study... sy thun dpn bru msuk sem 7...hahaha...

    ReplyDelete
  3. good luck ckin!! usaha tangga kejayaan

    ReplyDelete
  4. aisyahyusof:yeahhh!!tq2 kembo...^_^

    ReplyDelete
  5. Qamarul:hehe..nie mmg hobi kitorg...:P

    ReplyDelete
  6. IeDa_IsHiDa88:banyak ny sem kamoo...:P

    ReplyDelete
  7. AiDa AzRyN:adehh..makan dah tp xsedap lak..T_T

    ReplyDelete
  8. gud luck sem baru
    u can do it la..
    chaiyok2!!! ^_^

    ReplyDelete
  9. Miss StrAnGer:hehe..thanx ye yunk...:)

    ReplyDelete
  10. Pencari Qurratuaini:hehe..confuse cuti sem jap je..adehh..xpuas tul..:P

    ReplyDelete