21 December 2010

Bila confuse jumpa Aida Azryn..haishh

Camne la ea aku nie ley jumpa si aida azryn nih...huhu..dia yg sesat sebenarnya..gurau je k aida...Minggu lepas cik aida nih turun Kl..de reunion...reunion pe korang tanya la mkck nih sendiri...dia datang tumpang rumah aku jap...dia ngan kawan dia...kami xpenah pon berjumpa tapi dah dia minta tolong aku xde hal..aku kan baik hati..haha...agak malu aku berjumpa dia...sengal kan..haha...aida xtau pon nama tul aku,so mase jumpa dia da cakap "xkan nak panggil confuse kot??"haha...ikutkan hati aku ape salahnya..hehe...tapi cam sewel lak kan so aku cakap la...sape yang tau nm aku tu diam2 sudah...berani bising sku sekeh kepale kang...hekkkk....
Aku xdapat pon nak layan mkck nie sangat sebab aku weekend bz ngan kelas..so,jumpa dia pon jap je..Aku sempat g jemput je mase dia bawu sampai cni....dia pon g reunion smp xingat jalan nak balik...hahaha..last2 xpasal kne tdo depan pintu umah aku sebab aku tido mati...haha...mesti aida ingat sampai bila2 aku wat  camtu kat dia..huhu..xsengaja weii..aku letih ngan kelas...hehe..Next time datang la ag ye mkck...:P

 aku nk g kelas,aida nk g reunion...
 nak balik...sempat jap posing ngan aida n alia,mber aida

p/s: aku tungggu kain batik dari ngek...

17 comments:

  1. budus la budak ni...bnyak kain batik lu. hahaha..xde2...i bg kain pelikat jugak . heee~

    ReplyDelete
  2. najihah sahami:haha...hentam je la ngek..i sarung je..haha

    ReplyDelete
  3. Takpe pasni leh try prakttikan tido pengsan je ok.. ;D

    *da dapat lom kain batik tu? hehee

    ReplyDelete
  4. waaa! confuse jumpe gugurl aida..heeheh..best2..dua blogger bertemu..heheeh~

    ReplyDelete
  5. YOUsoF:haha..yousof sengal...

    *lom tgk la dia ckp nk bg kain pelikat...adoii

    ReplyDelete
  6. aliesha kirana:huhu..tak sengaje je nih...:P

    ReplyDelete
  7. hahaa sengal takpem jangan nakal ;DD

    oh. dah dapat nanti ape lagi, buat 1 entry khas hahaa

    ReplyDelete
  8. YOUsoF:haha...owh xnakal ea cmni...:P

    *haha..klu dpt..silap2 angin ja dia bg..hehe

    ReplyDelete
  9. gila kejam ko ek!!! kalo aku, tobat aku tak pi dah jumpa ko..... he he.....

    ReplyDelete
  10. cikpia:huhu..mn de la...xsengaje tuh...:P

    ReplyDelete
  11. hehehe bagus2 tinggalkan org luar rumah =P

    ReplyDelete
  12. Wan Gerrard:hehe..adoii xsengaja lorh...;P

    ReplyDelete
  13. huhu.. pape pun thanx bebanyak sebab sudi tumpangkan aida n kwn aida tidur di rumah anda.. XD

    ReplyDelete
  14. AiDa AzRyN:hehe..welcome..dtg ag ye laen kali...;D

    ReplyDelete
  15. hye!!!

    ade mase follow lah blog saya yg x sebrape nie...

    http://mzulfadzly.blogspot.com/

    ReplyDelete