05 December 2010

Shades Contest~~Mish bikin aku malu...= ='

Ok berita tergempar..aku kena serang hendap ngan mish...adehh..xpasal2 kne join contest nih...Dah lame entry nie aku simpan sb penat pikir gambar yang sesuai tuk contest nih..huhu..
Klik sini tuk syarat2 contest nih

sket sinopsis tuk gambar ak nih
  • Gambar kiri:-Nie gambar time raya ritu..otw nak g raye umah sedara..aku ngan kembo aku ngah gile bergambo..haha..sopan tak..kuikuikui
  • Gambar kanan:-Klu korang perasan gambar nie same ngan header aku..huhu..nie time aku g Butterfly Farm kat penang ngan family aku..sambil tengok pemandangan laut la katakan..ahaksss
 Aku nak tag mereka nie
    Ok,semua gambar dalam keta..hahaha..sebab aku agak malu nak pakai kat luar..kuikuikui...klu ngan mber2 laen la..semua gila2..hehehe...Anyway thanx ye mish yg ngek...:P

    p/s:ngek jgn lupa kain batik..tq..haha

    4 comments:

    1. oh my! aida kena tag!.. :O haha...
      ok t aida join! :D
      btw,gudluck yaw darl! <3

      ReplyDelete
    2. alaa...xpenah pakai shades la..cmne? hahaah..neway thanks tag AK..heheeheh~

      ReplyDelete
    3. akiesha kirana:haha...sb xpenah la kne bg penah..hehe

      ReplyDelete