29 November 2010

FB=Benci @ suka..??Part 2

 Ari tu cakap pasal FB benci-benci kan..rini pasal suka-suka lak..page-page nie pon xkurang kesengalan nya...ye la suka bnda yang tah pape je aku rase.. 
(korang xtau la plak..)
Rasa nya kat FB semua yang sangkut dalam hidup kita hari-hari de je dalam page kt FB tuh kan..korang lak de x yang like page aku pilih nih..huhu...
(aku cmni..tapi xlike pon page nih)

(mn de..pandai2 je owang wat page nih..huh!)

(dude ngan mish nih..haha)

(pulun aihh...xperlu kot page nih..)

(xsenonoh tul...ishh..)

(jom muntah hijau ramai2...:P)
(yeahh...!!)

(de ke patut..dh merapu sgt dh nih..)

(tul2 pelik diorang nih...:P)

p/s: macam xperlu je nak like2 page nih..tah pape...:P

4 comments:

  1. hahah kadang-kadang tergelak ngan page2 yg dorang wat ni...tapi ada certain yg menunjukkan sekolompok kita memang camtu...sebab tu ader yg join..means, dorang pon jenis camtuh jugak...

    ReplyDelete
  2. tieha ismail:tul2...kadang tu ley la nk trima pkai...tp kdng sampai terover la plak...huhu

    ReplyDelete
  3. haha..sengal la kin. ish!xmasal kantoikan i. auww!

    ReplyDelete
  4. najihah sahami:haha...mish ag gnda2 sengal...:P

    ReplyDelete