28 November 2010

FB=Benci @ suka..??Part 1

Korang semua mesti sedia maklumkan Fb nie..dah macam2 page kita ley jumpa...macam 'cendawan tumbuh'...mber aku rajin cari page2 camni so,rini nak share sket bape page yang aku sempat usha n agak menarik perhatian aku la...
Kategori Couple
Nie antara yang aku nak share ngan korang...klu korang bace page nie macam yang owang tulis kt wall...xyah couple la senang kn...huhuhu


Kategori seranggan/haiwan 
Haha...cian xpasal2 owang benci haiwan@serangga nih...:P



Artis
Oppss...page cmni banyak kot...huh..ramai ag artis tapi nie je ak amik...adat la klu dah jadi famous de je owangg xsuke kan...


Kategori Berfaedah
Page2 yang bgus...jangan korang like je page2 cmni tapi sebaliknya lak...okeh..^_^


Kategori Sengal
Haha...cam sengal je page2 cmni...xtau la klu korang ckp bse...tp perlu ke sampai page cmni pon nk kne wat...ahakksss



Kategori Cendawan
Ok ramai 'sayang' dia..tapi aku x...ngeriii tull...:P


 p/s: Entry suka2..jagan sape2 terase ati ye....:P

12 comments:

  1. huahuahua..kadang2 yg remeh temeh pon nak buat grup..x matured langsung..lagi satu buat grup benci manusia ni menambah dosa je kutuk2.. ;p

    ReplyDelete
  2. Cik Natrah:huhu..tau xpe..mcm2 diorang kan...^_^

    ReplyDelete
  3. whoa! entry pedas ni.. hehe.. :P
    Aida pulak,benci lipas dan tikus!
    huhu..

    ReplyDelete
  4. adoi...kekadang menyampah pulak tengok orang like kat page yang merapu-rapu ngan tak senonoh =.=

    Entri Terbaru
    Trillian 5 - Social Network Client dan IM Dalam Satu

    ReplyDelete
  5. AiDa AzRyN:pedas ker..??huhu...
    geng la aida,same2 xsuke lpas...ahakss..:P

    ReplyDelete
  6. Afizz:tu la kn...dh abis xde kje gamaknya...huhu

    ReplyDelete
  7. kalau aku jadik lipas mesti aku tacink ngan penubuhan group itu..... he he......

    kalau aku jadik dr rozmey...................oh no!!!! aku tamau jadik dr rozmey!!!!!!!

    ReplyDelete
  8. cikpia:klu cikpia jd lipas confrm confuse bunuh..huhu

    xyh la jd dr.rozmey,jd bini dia ke..nk..??hehe..gurau je k..:P

    ReplyDelete
  9. memang kat fesbuk cenggitu..men tipu2 wat men2 status..nympah da..skg married tak married lantak pi la..malas layan...hahha :)k

    ReplyDelete
  10. Cendawan tu betul² kasi hangat industri filem kite kan..

    ReplyDelete
  11. kerangrebus:haha..bse la tu..cari publisiti murahan..:P

    ReplyDelete
  12. YOUsof:tau xpe..hehe...gempak abis...aishh

    ReplyDelete