22 November 2010

confuse yg confuse..= ='

Salam semua..hari,minggu yang sangat2 penat...adehh..bukan nak mengeluh sebab xsuke ke ape..penat lain sket..maybe kesihatan aku yang xbpe nak ok...huhu...kejap je dah nak abis bulan November kan..pejam celik je..(tipu la 2..haha)

Bagi setiap orang mesti de hal masing2 kan..so,mesti macam2 yang jadi..sama ada yang baik or burok..macam mana pon kita tetap kena trus kan hidup ye x...xde masalah xadventure la kan life kita...jalan lurus je..bosan gak...hehe..

Aku pon bawu je abis exam aritu..xlama lagi nie nak kuar plak dah result..adehh..nak kena rase debaran skali ag..huhu..Pastu nak masuk sem bawu dah...awal Disember aku dah daftar..adoii..bape lame la sangat cuti sem aku nie..xpuas ag nak rehat...Wwaaaaaa....T_T
 aku nak try cool cmni nt tgk result

Pastu keje aku pon bakal bertambah-tambah..haha..jangan ko pengsan sudah la confuse..Tapi pk2 balik best gak bz2 nie..bukan pe,aku klu bz aku lupe bab2 makan..selera pon trus hilang..Dapat la aku kurus kan bahagian2 yang banyak lemak...hahaha...

Pape pon korang,aku wish:-
go2 chaiyok tuk yang bawu nak exam,
gudluck tuk yang nak amik result,
 tahniah tuk yang bawu bertunang,kawin,dapat anak...
n hepy birthday tuk yang sambut bday sepanjang tahun nie...
hahaha...kepala ckin dah confuse xsempat tgk tomok perfome td kt tv3..sempat tgk time result je..(psst..rambut confuse ngan tomok sama x..hehehe)

p/s: doa aku dapt result gempak..ngeh2..

6 comments:

  1. InsyAllah lulus~ doa byk2~ mudah2an kamoo lulus~ ;)

    ReplyDelete
  2. AiDa AzRyN:amin~~

    thanx ye aida...:*

    ReplyDelete
  3. zacky ~786~:haha...pandai kamoo..:P

    ReplyDelete
  4. wah gempak semua wish ada.. gud 4 u juga.. mesti gempak nya la.. amin..

    ReplyDelete
  5. Miz CanisTal:haha...amin2~~tq ye miz...:)

    ReplyDelete