24 November 2010

Antara Tomok,Gu Jun Pyo,Rihanna & confuse~~

Seperti yang korang tau AJL25 ari tu Tomok de wat suprise kat kite semua...meme suprise tul la...stail rambut yang bawu...haishhh...macam2 komen yang aku tengok pasal stail bawu tomok nie...dekat sensasi selebriti de banding kan gambar tomok ngan rihanna...tapi kawan aku cakap de cam gu jun pyo hero cite Boys Over Flower tuh...macam2 kan...tapi yang xley blah kembo aku,akak aku ngan kawan2 ofis aku cakap same cam aku....hahaha..siot tul..!!
Ok aku ngaku meme aku minat si tomok nie..sape nak muntah hijau or gelak golek2 silakan..haha...aku memang minat gile stail tomok yang bawu mase OIM...aku tengok jadi ikutan lak trend rambut tuh....macam2 kan...haishh..
So,kat cini korang tengok la rambut tomok nie same ngan sape...tp,rambut aku korang xyah la tau...yang kenal aku je tau cmne...kn22...hahahaha.....

TOMOK                       GU JUN PYO                      RIHANNA

p/s:camne pon rupe tomok aku tetap suke...hahaha

4 comments:

  1. gu junpyo kot..ahakss
    xsesuai la
    jakun je =p

    ReplyDelete
  2. Bulan:hahhaa..jakun ea..xpe la confuse still pilih tomok...ahakss~~

    ReplyDelete
  3. AiDa AzRyN:haha..aida sengal..:P

    ReplyDelete